ukenru
vantazhivka-viletila-na-avtostoyanku-u-dnipri-zyavilisya-novi-podrobitsi

Вантажівка вилетіла на автостоянку у Дніпрі: з'явилися нові подробиці

 • 11058 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Внаслідок ДТП на вулиці Космічній у Дніпрі, яка сталася сьогодні вранці, помер водій автомобіля Renault 1988 року народження. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у Дніпропетровській області, передає УНН.

"В результаті дорожньо-транспортної пригоди 1 людина загинула – це водій автомобіля Renault 1988 року народження. Ще 3 постраждалих, серед яких водій вантажівки 1956 року народження та 2 особи 1963 та 1938 років народження, направлені до лікарні", – йдеться в повідомленні.

Крім того, як зазначили у ГУ ДСНС У Дніпропетровській області, в результаті аварії було пошкоджено 14 автомобілів.

"В результаті події, за оперативною інформацією, загинула 1 особа, постраждало 3 особи та пошкоджено 14 автомобілів, з них – 13 легкових. Співробітниками ДСНС проведено роботи з вилучення тіла загиблого з пошкодженого автомобіля та змиття залишків паливно-мастильних матеріалів на місці ДТП", – зазначили рятувальники.

На місці аварії працювали 15 людей особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки підрозділів ДСНС міста, а також оперативна група.

Нагадаємо, у Дніпрі на вулиці Космічній вантажний автомобіль протаранив декілька легковиків, в результаті чого троє людей отримали поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП