ukenru
vandali-roztroschili-vagon-poyizda-lviv-sokal-znimayuchi-tse-na-video

Вандали розтрощили вагон поїзда "Львів-Сокаль", знімаючи це на відео

 • 26074 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Невідомі влаштували погром у вагоні поїзда сполученням "Львів-Сокаль". Вони виламували сидіння і трощили ними вікна та двері, знімаючи це на відео. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

"Прикрий випадок хуліганської поведінки стався ввечері 8 березня цього року в приміському поїзді №6056 сполученням "Львів — Сокаль". Під час руху поїзда невідомі особи влаштували погром у салоні вагона. Вандали виламували сидіння та трощили ними шиби вікон і дверей у вагоні, а також автоматичних розсувних дверей. Трощу вагона приміського дизель-поїзда зловмисники зняли на відео, яким, вочевидь, вирішили похизуватися в соціальних мережах", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що коли залізничники виявили пошкодження рухомого складу – вони повідомили про це поліцію. Але поки правоохоронці прибули на станцію "Сокаль" – хуліганів у поїзді вже не було.

"Нині правоохоронці проводять розслідування цього випадку та встановлюють особи зловмисників, а залізничники підраховують суму збитків, завданих вандалами, та визначають об’єми додаткових робіт, необхідних для відновлення пошкодженого вагона", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, поїзд сполученням "Львів-Москва" закидали камінням.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП