ukenru
vaks-zalishiv-sumu-zastavi-ta-zapobizhniy-zakhid-gladkovskomu-bez-zmin

ВАКС залишив суму застави та запобіжний захід Гладковському без змін

 • 12857 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без задоволення апеляційні скарги прокурора САП та захисту щодо запобіжного заходу та збільшення суми застави колишньому заступнику секретаря Ради національної безпеки та оборони Олегу Гладковському, передає УНН.

Суддя постановив, що апеляційні скарги прокурора САП та захисників Гладковського про обрання запобіжного заходу та збільшення суми застави залишити без задоволення.

Так, прокурор САП просив в своїй апеляційній скарзі збільшити суму застави з 10 млн грн до 100 млн грн. Адвокати Гладковського наполягали скасувати обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд України обрав запобіжний захід Гладковському у вигляді тримання під вартою із заставою у розмірі понад 10 млн грн.

Також, 17 жовтня НАБУ повідомило про затримання колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського за підозрою у зловживанні службовим становищем.

18 жовтня детективами НАБУ повідомлено йому про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) та ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України. Прокурори клопотали про обрання Гладковському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 100 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП