ukenru
vaks-priznachiv-rozglyad-po-suti-spravi-eksdirektora-tsentrogazu

ВАКС призначив розгляд по суті справи ексдиректора "Центрогазу"

 • 9670 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду по суті справу у справі про обвинувачення колишнього директора ДП "Центргаз" ВАТ "Кіровоградгаз" у розтраті 8,6 млн гривень коштів вказаного підприємства. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає УНН.

"Так, за результатами підготовчого судового засідання судом прийнято рішення про призначення обвинувального акту для розгляду по суті… Наступне засідання відбудеться о 10:00 25 жовтня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Також, колегією суддів ВАКС задоволено клопотання сторони обвинувачення щодо запобіжного заходу та покладено на обвинуваченого обов'язки, передбачені ст. 194 КПК України.

Нагадаємо, детективи НАБУ спільно зі слідчими управління спеціальних розслідувань ГПУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП завершили розслідування факту розтрати 8,6 млн грн дочірнього підприємства “Центргаз”, що входить до складу ВАТ “Кіровоградгаз” (51% акцій належать НАК “Нафтогаз України”).

Як зазначав УНН, у червні цього року ексдиректору “Центрогазу” повідомили про підозру за розтрату 8,6 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП