ukenru
vaks-perenis-pidgotovchiy-rozglyad-spravi-schodo-eksgolovi-derzhekoinspektsiyi

ВАКС переніс підготовчий розгляд справи щодо ексголови Держекоінспекції

 • 11394 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд переніс підготовчий розгляд справи стосовно колишнього голови Державної екологічної інспекції України Андрія Заїки, якого підозрюють у декларуванні недостовірної інформації. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

Повідомляється, що на засіданні, яке відбулось 7 лютого, колегія суддів ВАКС розглянула та відмовила в задоволені 5 клопотань сторони захисту.

"Після чого, зважаючи на клопотання захисту про надання часу на відпочинок, суд ухвалив перенести подальший розгляд на 2 березня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Також, зазначається, що це вже третя спроба розпочати підготовчий розгляд справи - на попередні засідання до суду не з’явився обвинувачений, а на інше – його захисники.

Нагадаємо, за даними САП, ексголова не задекларував майна на загальну суму понад 27 млн гривень, серед яких декілька земельних ділянок в Київській області, АР Крим, дороговартісну квартиру в центральній частині міста Києва, автомобіль та корпоративні права низки суб’єктів господарювання.

Українські Національні Новини

Суспільство