vaks-ogolosiv-v-rozshuk-nardepa-shakhova

ВАКС оголосив в розшук нардепа Шахова

 • 301738 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Вищий антикорупційний суд оголосив в розшук народного депутата Сергія Шахова, який обвинувачується у недекларуванні майна на 88 млн грн. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформацію САП.

Цитата

«31 березня 2023 року за клопотання прокурора САП колегія суддів ВАКС оголосила в розшук чинного народного депутата, який переховується від суду. Організацію розшуку доручено прокурору САП», - ідеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що вказаний нардеп неодноразово без поважних причин не з’являвся у судові засідання. 22 листопада 2022 року ВАКС зобов’язував указану особу сплатити понад 5 тис. грн штрафу за неявку у судове засідання та невиконання обов’язку підкоритися законним вимогам суду. Аналогічне рішення було ухвалено 17 січня 2023 року – два максимально можливих грошових стягнення у розмірі понад 10,7 тис. грн. Проте 21.02.2023 нардеп вкотре проігнорував засідання. Зважаючи на неявку, суд постановив здійснити привід обвинуваченого до суду.

«Разом з тим, нардеп ігнорує рішення суду та досі переховується від правосуддя. Зважаючи на оголошення вказаного нардепа у розшук, ВАКС ухвалив зупинити провадження до його розшуку», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

У лютому Вищий антикорупційний суд зобов'язав примусово привести до суду Шахова.

Шахов обвинувачується у декларуванні недостовірних відомостей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    ВАКС оголосив в розшук нардепа Шахова

     • 301738 переглядiв

    У Запорізькій області окупанти обстріляли житлові будинки - ОП

     • 295052 переглядiв

    Прем'єри Словаччини, Хорватії та Словенії прибули в Україну

     • 303049 переглядiв