ukenru
vaks-ogolosiv-perervu-u-spravi-schodo-rozkradan-derzhkoshtiv-z-ukrzaliznitsi

ВАКС оголосив перерву у справі щодо розкрадань держкоштів з Укрзалізниці

 • 11807 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Вищий антикорупційний суд оголосив перерву в засіданні стосовно обвинувачення колишнього заступника начальника з виробництва ДП "Управління промислових підприємств Державної адміністрації залізничного транспорту України" у розкраданні коштів держпідприємства на суму понад 13 млн гривень. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

Повідомляється, що на засіданні колегія суддів ВАКС розглянула та задовольнила заяву ПАТ "Укрзалізниця" про залучення особи в якості потерпілого.

"Після чого, судом оголошено перерву в засіданні до 25 лютого 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, за версією слідства обвинувачені впродовж 2014-2015 років під час проведення закупівель дерев’яних шпал та брусу здійснили розтрату коштів державного підприємства на понад 13 млн гривень.

Нагадаємо, до розгляду по суті призначено справу стосовно колишнього заступника начальника з виробництва ДП “Управління промислових підприємств державної Адміністрації залізничного транспорту України”, який підозрюється у розкраданні коштів держпідприємства на суму понад 13 млн гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП