vaks-ne-vidstoroniv-vid-posadi-golovu-ternopilskoyi-oblasnoyi-radi

ВАКС не відсторонив від посади голову Тернопільської обласної ради

 • 258906 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду відмовила у відстороненні Михайла Головка з посади голови Тернопільської обласної ради, передає УНН.

Деталі

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду не задовольнила апеляційну скаргу. Це рішення суду є остаточним.

"Підстави для ухвалення такого рішення суду стануть зрозумілі тільки після ознайомлення з повним текстом", - повідомили УНН правоохоронці, знайомі зі справою.

Нагадаємо

26 червня голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку та двом заступникам голови Тернопільської обласної військової адміністрації повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 КК України.

За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн грн у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради.

Вищий антикорупційний суд відправив під варту голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка на 60 діб, але при цьому визначив заставу у розмірі 805 200 гривень.

Прокурор САП оскаржив рішення, наполягає на застосуванні більш суворого запобіжного заходу для Головка - тримання під вартою з альтернативою внесення застави обсягом 13 млн грн. 

Також 4 липня САП повідомила, що звернулася до суду з клопотанням про відсторонення голови Тернопільської обласної ради Михайла Головка. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі