vagnerivtsi-na-fronti-stvorili-bilshe-problem-nizh-rosiyska-armiya-rozvidka-uvazhno-stezhit-za-boyovikami-u-bilorusi-skibitskiy

"Вагнерівці на фронті створили більше проблем, ніж російська армія. Розвідка уважно стежить за бойовиками у білорусі" - Скібіцький

 • 385690 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Найманці євгена пригожина більш підготовлені та боєздатні, ніж регулярна російська армія. Воєнна розвідка України пильно стежить за діями пвк «вагнер» у білорусі. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю для «ЦІВІЛ Медіа» , пише УНН.

Цитата

«Терористична група “вагнер” на полі бою в Україні створювала більше проблем, ніж регулярна російська армія. Найманці пригожина справді були більш підготовленими та боєздатними.

Після того, як їх роззброїли на тимчасово окупованій території України і в росії та відправили у білорусь, воєнна розвідка України пильно стежить за характером подальших дій угруповання «вагнер» на білоруській території», заявив Скібіцький.

За його словами, наразі прямої загрози звідти розвідка не бачить. Найманці зараз беруть участь у вишколах для армії лукашенка, але ця діяльність не носить системного характеру. Дії самого пригожина показують, що він планує повернутись до злочинних промислів на території Африки, зазначив Скібіцький.

«Як би там не було, “ваґнерівці” залишаються у нашому полі зору», - додав представник розвідки.

Доповнення

В свою чергу, Служба безпеки України у п'ятницю повідомила, що встановила, що росія хоче використати «вагнерівців» для спроби втягнення білорусі у повномасштабну війну проти України.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В МОЗ показали наслідки обстрілу медзакладу в Херсоні

     • 332082 переглядiв

    Україна повернула тіла 44 полеглих захисників

     • 297321 переглядiв