ukenru
v-zoni-oos-zaginuv-ukrayinskiy-viyskovosluzhbovets

В зоні ООС загинув український військовослужбовець

 • 10528 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Незаконні збройні формування п'ять разів обстріляли позиції українських військових в зоні проведення Операції об'єднаних сил. У результаті ворожих обстрілів загинув військовий ЗСУ. Про це повідомив прес-центр штабу ООС, передає УНН.

"Протягом поточної доби, у період з 00:00 до 18:00, противник п'ять разів обстріляв позиції наших військ", – йдеться в повідомленні.

В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" бойовики відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї по позиціях українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка, з гранатометів – поблизу селища Павлопіль, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Старогнатівка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Чермалик.

А в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" противником вівся обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Гладосове.

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та двоє отримали поранення", – йдеться у зведенні.

У штабі запевнили, що українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись умов повного припинення вогню.

Нагадаємо, минулої доби, 13 січня, бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню.

Раніше бойовики в черговий раз обстріляли дрон СММ ОБСЄ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП