ukenru
v-zoni-oos-prikordonniki-proveli-navchannya-z-protidiyi-zbroyniy-agresiyi

В зоні ООС прикордонники провели навчання з протидії збройній агресії

 • 7354 переглядiв

КИЇВ. 1 квітня. УНН. Прикордонники зі складу Об’єднаних сил провели навчання з протидії збройній агресії в межах гуманітарних дорожніх коридорів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДПСУ.

Згідно із повідомленням, цього разу для прикордонників зі складу Об'єднаних сил за легендою навчань було змодельовано загострення безпекової ситуації поблизу КПВВ.

"Здійснивши марш в район проведення навчань, підрозділи зайняли тактично вигідні рубежі та послідовно відпрацювали питання посилення безпеки гуманітарних дорожніх коридорів, контрольних пунктів в’їзду-виїзду, прикриття дій прикордонних нарядів при евакуації цивільного населення та здійснення вогневого ураження наземних сил ворога. В ході виконання навчально-бойової задачі відпрацьовано вправи стрільб з протитанкової, протиповітряної, особистої та групової стрілецької зброї. Крім цього, прикордонники вдосконалили тактику дій підрозділів при боротьбі з диверсійно-розвідувальними групами противника", – зазначено у повідомленні.

У прес-службі додали, що за підсумками навчань "зелені берети" підтвердили високий рівень особистої навченості та бойової злагодженості підрозділів, залучених до проведення операції Об’єднаних сил.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що прикордонники посилили морську охорону. 

Українські Національні Новини

Суспільство