ukenru
v-zhitomirskiy-oblasti-zastrelili-advokata-odnogo-z-pidozryuvanikh-u-spravi-voronenkova

В Житомирській області застрелили адвоката одного з підозрюваних у справі Вороненкова

 • 45993 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. У Житомирській області загинув адвокат. Ймовірно чоловіка застрелили браконьєри. Про це УНН стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах.

Подія сталася в лісових угіддях неподалік Радомишля. За попередньою інформацією між адвокатом та браконьєрами стався конфлікт, в результаті якого чоловік отримав смертельне вогнепальне поранення.

За неофіційною інформацією мова йде про адвоката Святослава Пархоменка, який є захисником Олександра Лося – підозрюваного у причетності до вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Наразі інформації УНН, намагається отримати інформацію з офіційних джерел.

Поліція Житомирської області поки не підтвердила факт стрілянини у лісі неподалік Радомишля чи загибелі людини від вогнепального поранення.

Як повідомляв УНН, 25 жовтня, у Харкові біля супермаркету сталася стрілянина. Двоє невідомих осіб здійснили постріли зі зброї у двох чоловіків. Один з потерпілих помер по дорозі в лікарню. З’ясувалося, що покійним був свідок у справі про вбивство Вороненкова. Однак у прокуратурі Києва повідомили, що застрелений Харкові не був ключовим свідком і не надавав безпосередніх свідчень щодо вбивства. Водночас зв’язок між подіями у Харкові та справою Вороненкова планували перевірити.
Водночас у ЗМІ з’явилася інформація, що загиблий у Харкові був братом цивільної дружини Олександра Лося.

Нагадаємо, 23 березня 2017 року у центрі Києва зловмисник застрелив Дениса Вороненкова і поранив чоловіка, який його супроводжував.

У рамках розслідування кримінального провадження було допитано 350 свідків, опрацьовано 3 терабайти відеозаписів з камер відеоспостереженя, проведено понад 60 обшуків, здійснено понад 430 тимчасових доступів до речей та документів, призначено та проведено майже 30 різних судових експертиз. У рамках кримінального провадження оголошено про підозру шістьом фігурантам.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП