ukenru
v-zaporizkiy-oblasti-rosiyski-okupanti-vikoristovuyut-tsivilnikh-yak-zhiviy-schit

В Запорізькій області російські окупанти використовують цивільних як живий щит

 • 122717 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. В тимчасово захопленій Василівці Запорізької області російські окупанти розмістили свої позиції між будинків, аби використати мирних мешканців як живий щит. Про це повідомляє Запорізька ОДА, передає УНН.

Цитата 

"Зі слів мешканців Василівки, у місті значно збільшилася кількість російських військових. Вони розміщуються у житлових кварталах, аби ховатися за цивільними та використовувати їх як за живий щит", - йдеться в повідомленні.

Деталі 

Також як зазначають в ОДА, окупанти роздають гуманітарну допомогу та медикаменти тим, хто їх підтримує та сприяє їхній злочинній діяльності. Багато жителів співпрацювати з росіянами відмовляються.

"Ворог намагається скувати наші війська та утримати раніше зайняті рубежі, здійснює вогневе ураження позицій підрозділів Сил оборони Запорізького краю із застосуванням реактивних систем залпового вогню і артилерії практично вздовж всієї лінії зіткнення. Росіяни безуспішно намагаються наступати і продовжують посилювати угрупування військ. Однак українські мужні та вмілі воїни дають гідну відсіч кожній спробі окупантів отримати перевагу", - додали в ОДА.

Нагадаємо

Запорізька військова адміністрація повідомила про те, що окупанти фурами вивозять українські автомобілі та зерно у Крим.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП