v-zaporizkiy-oblasti-rashisti-obstrilyali-avto-z-tsivilnimi-ye-zagibliy

На блокпості у Запорізькій області рашисти обстріляли авто з цивільними, є загиблий

 • 133357 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. У Запорізькій області на російському блокпості окупанти обстріляли автомобіль із цивільними, внаслідок чого одна людина загинула і одна отримала поранення. Про це повідомляє УНН, посилаючись на Офіс генерального прокурора.

Цитата

"За даними слідства, 9 травня 2022 поблизу села Білогір'я Пологівського району на блокпосту окупантів під ворожим обстрілом опинився автомобіль із двома цивільними. Внаслідок прямого влучення снаряду в транспортний засіб він був підірваний. Пасажир авто помер на місці, водій – отримав поранення", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Наразі розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України). Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління СБУ в Запорізькій області.

Нагадаємо 

На Запорізькому напрямку російські окупанти минулої доби активних бойових дій не проводили, хоча готуються до відновлення штурмових дій.

Евакуаційна колона з приватних автівок, яка напередодні виїхала з Мелітополя на Запоріжжя через Оріхів, потрапила під обстріл.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Німеччина відновлює роботу посольства у Києві – Бербок

     • 130896 переглядiв

    Національна збірна України з футболу презентує нову форму

     • 251886 переглядiв