ukenru
v-zakonoproekt-pro-natsbezpeku-vneseno-noviy-velikiy-rozdil-nardep

В законопроект про нацбезпеку внесено новий великий розділ – нардеп

 • 10467 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. В законопроект про нацбезпеку внесено новий розділ зі сфери забезпечення національної безпеки.Про це після засідання комітету з оборони і нацбезпеки заявив народний депутат України Іван Вінник, передає кореспондент УНН.

"Ми ввели цілий великий розділ зі сфери забезпечення національної безпеки. Він має регулювати те, що є певний перелік прав і свобод людини в Конституції, і ці права і свободи визначені Конституцією і мусять бути забезпечені державою. Діяльність держави поділена по сферах – наприклад, сфера воєнної безпеки захищає нашу територію від фізичного втручання від інших країн. Новелою є комунікативна безпека – це протидія російській пропаганді… Надалі ми чітко розділяємо, що таке сили безпеки, що таке є сили оборони. Це є ключова реформа, яку нам пропонує НАТО", – повідомив І.Вінник.

Як повідомляв УНН, наступного четверга Верховна Рада України може приступити до розгляду у другому читанні законопроекту про національну безпеку. Про це в кулуарах парламенту заявив народний депутат України Іван Вінник.

Українські Національні Новини

Політика