ukenru
v-yes-vidreaguvali-na-novu-zayavu-slidchoyi-grupi-po-mh17

В ЄС відреагували на нову заяву слідчої групи по MH17

 • 10188 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Європейський Союз закликає всі країни допомагати слідству в справі про катастрофу літака рейсу МН17 над Донбасом в 2014 році. Про це заявила представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Майя Косьянчич, коментуючи оприлюднену напередодні Спільною слідчою групою (JIT) з розслідування причин катастрофи рейса МН17 інформацію, передає кореспондент УНН.

"Я просто хотіла б нагадати про жовтневі висновки Європейської ради, в яких Європейський союз знову заявляв про свою повну підтримку всіх зусиль, спрямованих на встановлення істини, справедливості і відповідальності для жертв збитого MH17... і закликає всі держави в повній мірі співпрацювати з проведеним розслідуванням, у відповідності до резолюції Ради безпеки ООН №2166, яка була прийнята в цьому контексті", - сказала вона, відповідаючи на прохання журналіста відреагувати на вчорашню заяву JIT.

Нагадаємо, слідчі у справі MH17 опублікували розмову між бойовиками "Л/ДНР" і чиновниками РФ.

Як повідомлялося раніше, Об'єднана слідча група (JIT) виступила з новим зверненням до свідків в рамках кримінального розслідування катастрофи рейсу MH17. 

Українські Національні Новини

Новини Світу