v-yes-privitali-rishennya-ukrayini-zaprositi-ekspertiv-magate-cherez-rozmovi-rf-pro-brudnu-bombu

В ЄС привітали рішення України запросити експертів МАГАТЕ через розмови рф про "брудну бомбу"

 • 145966 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. Високий представник ЄС із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель привітав рішення України запросити експертів МАГАТЕ через розмови рф про брудну бомбу. Про це повідомив глава МЗС України Дмитро Кулеба, передає УНН.

Цитата

"Провів розмову з Жозепом Боррелем, який привітав рішення України запросити експертів МАГАТЕ. Домовилися активно працювати разом у найближчі години і дні, аби донести правду про чергову брехню рф щодо України до країн Глобального Півдня, зокрема у Латинській Америці, Африці та Азії", - написав Кулеба.

Раніше

Глава МЗС України Дмитро Кулеба запросив МАГАТЕ негайно надіслати експертів на мирні об’єкти в Україні, які РФ брехливо описує як місця розробки "брудної бомби". Як повідомили у дипвідомстві, гендиректор МАГАТЕ Рафаель Гроссі - погодився на пропозицію офіційного Києва.

Нагадаємо

міністр оборони рф сергій шойгу влаштував "телефонну карусель" з заявами про "брудну бомбу" України. Голова МЗС України Дмитро Кулеба назвав заяви абсурдними та брехливими. Президент України Володимир Зеленський відреагував на "телефонну карусель" шойгу і наголосив, що всі "розуміють, хто є джерелом усього брудного".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Airbus має намір купити у Саудівської Аравії 80 літаків A350

     • 147157 переглядiв