ukenru
v-yes-nastupnogo-tizhnya-viklyuchat-zi-spisku-sanktsiy-arbuzova-i-tabachnika-zmi

В ЄС наступного тижня виключать зі списку санкцій Арбузова і Табачника - ЗМІ

 • 11835 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Посли країн Європейського союзу на наступному тижні узгодять виключення зі списку санкцій колишнього в.о. прем'єр-міністра України Сергія Арбузова та ексміністра освіти Дмитра Табачника. Про це повідомляє в Twitter кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, передає УНН.

Цитата:

"Посли ЄС наступного тижня виключать (зі списку санкцій - ред.) колишнього прем'єр-міністра України Арбузова та ексміністра освіти Табачника. Зараз в списку залишилося всього 8 осіб, включно з Януковичем і його сином", - написав Йозвяк.

Деталі

Минулого тижня ЗМІ стало відомо, що в Європейському Союзі розглядають можливість зняти санкції стосовно декількох представників оточення Віктора Януковича, які могли бути причетні до нецільового використання українських державних коштів.

Мова, крім Арбузова і Табачника, йшла, зокрема, про санкції щодо сина колишнього президента України Віктора Януковича, а так же колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Доповнення

Нагадаємо, в 2020 році з-під санкцій ЄС вивели експрем'єр-міністра Миколу Азарова і колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького.

Українські Національні Новини

Політика