ukenru
v-yaponiyi-planuyut-viprobuvati-vil-preparati-dlya-borotbi-z-novim-koronavirusom

В Японії планують випробувати ВІЛ-препарати для боротьби з новим коронавірусом

 • 17301 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Японія планує випробувати препарати для боротьби з ВІЛ на пацієнтах, заражених новим коронавірусом. Про це повідомляє УНН із посиланням на Reuters.

"Японія планує випробовувати препарати для боротьби з ВІЛ для лікування пацієнтів, заражених коронавірусом, оскільки зростання кількості випадків становить все більшу загрозу для економіки та громадського здоров’я", - повідомили у ЗМІ.

Вказано, що уряд Японії проводить підготовку, щоб клінічні випробування препаратів почались якомога раніше, однак невідомо, скільки часу потрібно буде на лікування новим препаратом.

Також зазначається, що кількість громадян Японії, які захворіли на коронавірус, досягла 520, включно з 454 випадками зараження на Diamond Princess. Зокрема, сьогодні підтвердили ще три випадки зараження.

Повідомляється, що через ризики економічного спаду, в Токіо обмежують публічні зібрання, а деякі компанії пропонують робітникам працювати вдома.

"Випробування ВІЛ-препаратів відбуваються, оскільки ці ліки використовуються в якості потенційних ліків від коронавірусу в усьому світі. Терапія не продемонструвала 100%-ву ефективність, і епідемія забрала життя близько 1900 людей у материковому Китаї", - вказано у повідомленні.

Також повідомляється, що китайці почали вивчати альтернативні методи лікування, і також використовують ліки від ВІЛ. Таїландські медики також повідомили, що мали певний успіх у лікуванні важких випадків вірусу за допомогою комбінації ліків від грипу та ВІЛ.

Нагадаємо, в Китаї розробили плазмову терапію для лікування хворих на новий коронавірус.

Українські Національні Новини

Суспільство