ukenru
v-uzhgorodi-cholovik-vidkriv-strilyaninu-sered-postrazhdalikh-nepovnolitniy

В Ужгороді чоловік відкрив стрілянину, серед постраждалих неповнолітній

 • 13416 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. В Ужгороді (Закарпатська область) мешканець району під час конфлікту здійснив вистріли у двох чоловіків з пневматичного пістолета. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, передає УНН.

За словами правоохоронців, вчора, 10 січня, близько 02:15, вони отримали повідомлення про те, що в магазині по вулиці Капушанській в Ужгороді чутно постріли.

"Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що між трьома чоловіками виник конфлікт. Один із них у відповідь застосував пневматичну зброю. Двоє потерпілих, 24-річний мешканець Сторожниці та 13-літній ужгородець отримали незначні тілесні ушкодження та одразу були госпіталізовані. Прикмети власника зброї було передано в орієнтування", - розповіли в прес-службі.

У результаті пошуків, поліцейські оперативно затримали підозрюваного у селі Сторожниця. 43-річний місцевий мешканець мав при собі незареєстрований пістолет, розкладний ніж та газовий балончик. Зброю правоохоронці вилучили та встановлюють її походження.

У діях затриманого слідчі Ужгородського відділу поліції вбачають ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Слідство у справі триває.

Нагадаємо, у селі Горонда Закарпатської області, між юнаками з села Жнятино та місцевими хлопцями виник конфлікт, в результаті чого 22-річний хлопець битою смертельно травмував 19-літнього хлопця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП