v-uyavi-putina-yogo-armiya-naypotuzhnisha-ale-v-rf-chuli-pro-yiyi-geroyizm-tilki-po-tb-zelenskiy

В уяві путіна його армія найпотужніша, але в рф чули про її "героїзм" тільки по ТБ – Зеленський

 • 119159 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що може описати російську армію краще, ніж жителі росії, адже вони чули про її "потужність" та "героїзм" тільки по телевізору, а у війні проти України ці заяви не підтвердилися. Про це він заявив під час виступу на сесії Wall Street Journal CEO Council Summit, додавши, що уявлення рф про їх сучасну армію абсолютно неадекватне, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Я розумію, що в уявленні російського населення їх армія найпотужніша у світі завдяки інформаційній внутрішній їх політиці. Так само як і в уявленні лідера рф, що в них найпотужніша армія. Мені здається, що я можу описати їх армію краще ніж вони, тому, що на нашій території вони воювали, а на їх території вони тільки про ці "героїчні" вчинки тільки чули по телевізору", - сказав Зеленський.

Деталі

Президент зазначив, що у рф дійсно багато техніки, і вони не шкодують своїх людей.

"Вони дійсно десятками тисяч людей просто виганяли як скот, щоб ми захищаючи себе вбивали їх. Вони забирали наше життя, ми забирали їх життя. Абсолютно справедливо й маючи на це всі права. Ми розуміємо, що їхня армія просто кількістю людей, вони просто хочуть втопити нас в крові своїх військових", - розповів Зеленський.

Він також зазначив, що уявлення рф про їх сучасну армію абсолютно неадекватне.

"Але вони не можуть сказати своєму суспільству, що вони програли нашому об'єднанню й програли сучасності, їхня армія була до цього не готова. Так, можна нас зруйнувати повністю ракетами, спалити, але з точки зору воєнної тактики взяти вони нас не змогли та не зможуть", - сказав Зеленський.

Президент додав, що російській владі краще сказати своєму народові, що вони борються "з колективним Заходом", аніж визнати поразку в Україні.

"Тому, авжеж, краще сказати, що росія бореться з об'єднаним заходом й тому не так все просто, і тому не так просто було захопити Київ за 5 днів, як вони гарантували, але це виправдання. Факт залишається фактом – ми воюємо й вміємо воювати, тому що у нас війна на нашій території 8 років, а вони про те, що вони великі вояки, чули тільки по телевізору. Ми не пишаємося тим, що можемо відбити росію, ми пишаємося просто своїми людьми. Я б хотів по-максимуму їх зберегти", - зазначив Зеленський.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський назвав російських солдатів боягузливими варварами та розповів, що вони кидали своїх людей заради мародерства.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    У Києві оголошено повітряну тривогу

     • 108421 переглядiв

    У Хмельницькій області України чути вибухи

     • 106317 переглядiв

    Ворожі удари по Харкові: міський голова повідомляє деталі

     • 105386 переглядiв

    Новини по темі

    Ракетний удар по Львівщині: постраждало двоє людей

     • 91922 переглядiв

    У Василькові на честь Бориса Джонсона назвуть набережну

     • 120430 переглядiв