ukenru
v-utsoyao-rozyasnili-yak-reyestruvatisya-na-zno-2018

В УЦОЯО роз'яснили, як реєструватися на ЗНО-2018

 • 9808 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. В Українському центрі з оцінювання якості освіти опублікували рекомендації щодо реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні цього у 2018 році, передає УНН.

Їх розмістили у розділі "Учасникам/Процедура реєстрації". Зокрема, вказано, що для успішної реєстрації для участі в ЗНО, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру.

Оскільки процедура реєстрації для різних категорій осіб дещо відрізняється, інструкції щодо реєстрації поділено на дві групи, залежно від того, чи будуть учасники проходити державну підсумкову атестацію у формі ЗНО. 

Також в УЦОЯО розповіли, що в участі в реєстрації може бути відмовлено.

У разі прийняття рішення про відмову в реєстрації або перереєстрації учаснику буде надіслано витяг із протоколу засідання регламентної комісії, у якому буде зазначена причина відмови. Якщо є змога усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, це потрібно зробити до 2 квітня 2018 року.

Нагадаємо, що у 2018 році реєстрація для участі в ЗНО триватиме з 6 лютого до 19 березня. Унесення змін до реєстраційних даних – з 6 лютого до 2 квітня 2018 року.

Українські Національні Новини

Суспільство