v-universyteti-filippin-pid-chas-katolytskoi-mesy-prohrymiv-vybukh-chetvero-liudei-zahynuly-shche-50-postrazhdaly

В університеті Філіппін під час католицької меси прогримів вибух: четверо людей загинули, ще 50 постраждали

 • 30944 переглядiв

Вибух в Університеті Мінданао в місті Мараві під час католицької меси забрав життя чотирьох і поранив 50 осіб; влада назвала його ісламістським тероризмом. Заняття в університеті призупинено, посилено заходи безпеки.

На Філіппінах в спортивній залі Університету Мінданао в місті Мараві на півдні країни під час католицької меси пролунав вибух внаслідок чого загинуло четверо людей, повідомляє Reuters, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що під час католицької меси в спортивному залі університету на півдні країни в спортивному залі стався вибух внаслідок чого загинуло четверо людей, у тому числі три жінки. Ще 50 осіб були доставлені до двох лікарень для лікування з переважно легкими травмами. Влада назвала цей напад ісламістським тероризмом

Вибух у Мараві, місті, яке протягом п’яти місяців у 2017 році було обложено бойовиками "Ісламської держави", стався після вбивства 11 комбатантів під час військової операції в п’ятницю в Магінданао-дель-Сур.

Я засуджую насильницький вибух, який стався сьогодні вранці. Терористичні атаки на навчальні заклади мають бути засуджені, тому що це місця, які пропагують культуру миру

 - йдеться у заяві губернатора Ланао-дель-Сур Мамінтал Адіонг-молодшого.

Адміністрація університету, в якому стався вибух, призупинила заняття до подальшого повідомлення та направила додаткових співробітників служби безпеки для охорони кампусу.

Нагадаємо

26-річний уродженець Франції накинувся на перехожих у Парижі недалеко від Ейфелевої вежі, убив одну людину і поранив ще двох.

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі