ukenru
v-umani-nevidomi-poshkodili-rozpyattya-isusa-khrista

В Умані невідомі пошкодили розп’яття Ісуса Христа

 • 30011 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. Невідомі двічі за добу пошкодили гіпсове розп’яття Ісуса Хреста в Умані. Про це повідомили у сектор комунікації поліції Черкаської області, передає УНН.

"16 вересня до Уманського відділу поліції надійшло повідомленням про те, що в місті Умань, на березі місцевого ставка, пошкоджено гіпсове розп’яття Ісуса Христа, яке було встановлено до річниці Хрещення Русі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що розп’яття має пошкодження у вигляді кіптяви та залишків горіння поліетиленового пакету. Цього ж дня у вечірній час до поліції надійшло ще одне повідомлення про те, що на гіпсовому розп’ятті Ісуса Хреста виявлено надпис на івриті, виконаний глиною", – йдеться в повідомленні.

За обома фактами відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) КК України. Особи, які вчинили це кримінальне правопорушення, нині встановлюються.

Нагадаємо, у Мукачево чоловік пошкодив мармуровий хрест. Він пояснив, що зробив це заради майбутнього ремонту. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП