ukenru
v-ukrzaliznitsi-nazvali-datu-vidnovlennya-roboti-kyiv-boryspil-express

В Укрзалізниці назвали дату відновлення роботи Kyiv Boryspil Express

 • 11392 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Kyiv Boryspil Express частково відновить роботу з 15 червня. Про це на своїй сторінці в Facebook написав виконуючий обов’язки голови правління АТ “Укрзалізниця” Іван Юрик, передає УНН.

“До довгоочікуваного відновлення авіарейсів - дві гарні новини: запуск Kyiv Boryspil Express з 15 червня та відкриття нової зупинки “Видубичі”. Тепер офіційно і з урахуванням побажань пасажирів: відтепер Kyiv Boryspil Express робитиме зупинку на платформі “Видубичі”, - написав Іван Юрик.

Він зазначив, що на платформі “Видубичі” створили транспортний хаб, у якому поєднали в єдиний логістичний ланцюг одразу декілька видів транспорту: залізничний, автобусний, авіатранспорт і метрополітен. Така синхронізація дозволить киянам та гостям столиці максимально комфортно подорожувати.

“Щодо експресу в Міжнародний аеропорт "Бориспіль" - на першому етапі ми частково відновлюємо його курсування з 15 червня, а зі збільшенням кількості авіарейсів будемо збільшувати і кількість рейсів експресу на добу”, - додав Іван Юрик.

Нагадаємо, з 5 червня в Україні відновили внутрішнє авіасполучення.

Українські Національні Новини

Суспільство