v-ukrayinu-z-okupovanikh-teritoriy-povernuli-2-richnu-donku-viyskovikh

З окупованих територій повернули 2-річну доньку українських військових

 • 636453 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. З тимчасово окупованих територій вдалося повернути дворічну доньку українських військовослужбовців, пише УНН з посиланням на Мінреінтеграції.

Цитата

"Мати та батько дворічної Софійки – військовослужбовці, які на службі з перших днів повномасштабної війни. Дівчинка залишилася з дідусем і бабусею на ТОТ", — повідомили у міністерстві.

Доповнення

Зазначається, що після кропіткої роботи нині дівчинка в безпеці. Вона перебуває у Полтаві разом із бабусею та дідусем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛубінець повідомив, на якому етапі повернення дітей з інвалідністю назад з Дніпра до Польщі

У Міністерстві наголосили, якщо ви стали свідком незаконного переміщення дітей на тимчасово окуповану територію або територію рф, обов’язково варто повідомити про це профільному фахівцю Мінреінтеграції Наталії Ємець за номером: (050) 562-03-13.

Також можна зателефонувати на гарячу лінію Національного інформаційного бюро 16-48.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про загибель двох підлітків Тиграна Оганнісяна та Микити Ханганова з тимчасово окупованого Бердянська. За попередньою інформацією, неповнолітні вступили в бій з окупантами і знищили військового рф та колаборанта-поліцейського. Після перестрілки загарбники заявили про "ліквідацію" хлопців.

Згодом Уповноважений ВР із прав людини Дмитро Лубінець звернувся до омбудсмена рф тетяни москалькової з проханням посприяти поверненню тіл дітей. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Рада схвалила введення е-марки на алкоголь та цигарки

     • 767454 переглядiв