ukenru
v-ukrayinskiy-delegatsiyi-nazvali-vtyagnuti-u-koruptsiyniy-skandal-u-parye-krayini

В українській делегації назвали втягнуті у корупційний скандал у ПАРЄ країни

 • 9599 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Українська делегація, разом з іншими колегами, були першими, хто підняв питання проросійського лобі, за російські гроші, в ПАРЄ. Про це заявив заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко, коментуючи рішення ПАРЄ щодо санкцій проти чотирьох підозрюваних в корупції членів Асамблеї, передає УНН з посиланням на прес-службу політсили.

"Вчора було прийнято рішення ПАРЄ щодо перших чотирьох фігурантів корупційного скандалу, зокрема, щодо Педро Аграмунта, який був президентом ПАРЄ. Українська делегація, разом з іншими колегами, були першими, хто підняв це питання. Санкції проти Аграмунта введені на 10 років, проти інших – на 2 роки. Вперше в історії ПАРЄ ми добились його відставки і все підтвердилось", – сказав Гончаренко.

Він також зауважив, що на проросійське лобі, за російські гроші, в ПАРЄ працювали різні країни.

"Тепер Росія послаблена в ПАРЄ та Європі. Дуже добре, що там нема українців. Всі звикли, що корупція відповідає Україні, а насправді там фігурують Іспанія, Румунія, Азербайджан. А зараз продовжуються справи по Австрії, Німеччині, Італії", – додав Гончаренко.

Як повідомляв УНН, 15 травня у ПАРЄ ввели санкції проти чотирьох підозрюваних в корупції членів Асамблеї.

Українські Національні Новини

Політика