v-ukrayinskikh-likarnyakh-na-reabilitatsiyi-perebuvaye-ponad-100-azovtsiv

В українських лікарнях на реабілітації перебуває понад 100 "азовців"

 • 101947 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Зараз у лікарнях України на реабілітації перебуває понад 100 бійців полку “Азов”. Про це під час пресконференції повідомив заступник командира тилового забезпечення полку "Азов" Іван Ігнатьєв, передає УНН.

Цитата

“Станом на зараз в лікувальних закладах України перебувають понад 100 “азовців”. Для кожного складений свій план реабілітації. Також проводяться юридичні процедури з відновлення документів. Хочу наголосити, що разом з патронатною службою ми опікуємося кожнем бійцем. Реабілітація це довгий та дороговартісний процес. Але разом з державою та небайдужими людьми ми робимо все, щоб поставити якомога швидше бійців у стрій”, - наголосив Ігнатьєв.

Деталі

Наразі українські захисники живуть разом з родинами у тимчасовому житлі, яке виділяє держава. Проте “азовцям”, які втратили житло в Маріуполі, згодом передадуть ще приблизно 50 квартир.

Нагадаємо

21 вересня відбувся великий обмін - Україні вдалось повернути з російського полону 215 людей. Наразі росія тримає у полоні ще понад 2 тисячі оборонців Маріуполя. Серед них понад 700 осіб є бійцями полку “Азов”.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Субсидії виплачуватимуть по-новому: як оформити

     • 422461 переглядiв

    ЗСУ деокупували вже понад 400 кв. км Херсонщини – Гуменюк

     • 7308 переглядiв