ukenru
v-ukrayini-zyavivsya-noviy-lotereyniy-milyoner-2

В Україні з'явився новий лотерейний мільйонер

 • 7474 переглядiв

КИЇВ. 4 вересня. УНН. У неділю, 2 вересня, у державній лотереї “Лото-Забава” виграно 1 млн грн. Про це повідомив оператор державних лотерей "М.С.Л.", передає УНН.

Відомо, що щасливчик придбав свій виграшний білет № 0266730 в одному із "ЛОТО маркетів" міста Фастів Київської області.

Оператор державних лотерей “М.С.Л.” привітав переможця та запросив новоспеченого багатія приєднатися до закритого “КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ “М.С.Л.” . Переможець також може скористатися VIP-програмою — “Два дні з життя мільйонера”, розрахованою на двох осіб.

"Усіма перевагами членства у "КЛУБІ МІЛЬЙОНЕРІВ "М.С.Л." вже встигли скористатися чимало переможців. Серед них і Садовенко Валерій з міста Київ, який 1-2 вересня отримав свої перші уроки мільйонерського життя разом з дружиною Валентиною. На них очікували: участь у прямому ефірі "Лото-Забава", бранч з ведучими - Ларисою Руснак та Анатолієм Гнатюком, участь у професійній фотосесії, відвідування престижних ресторанів і спа-салону та багато іншого", - нагадали в компанії. 

Зазначається, що новий переможець став 302-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів “Лото-Забава” за всю історію цієї лотереї та вже 23 цього року.

Українські Національні Новини

Суспільство