ukenru
v-ukrayini-zrosli-tsini-na-budivelno-montazhni-roboti

В Україні зросли ціни на будівельно-монтажні роботи

 • 7342 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Вартість будівельно-монтажних робіт в державі у січні-жовтні 2016 року зросла на 9,1% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це УНН повідомляє з посиланням на інформацію Державної служби статистики України.

При цьому найбільше подорожчали роботи зі зведення житлових будівель – на 10,8% порівняно з- аналогічним періодом 2015 року. Зведення нежитлових будівель здорожчало на 7,6%.

Нагадаємо, на думку більшості експертів вартість житла на первинному ринку досягла свого мінімум і розраховувати на подальше здешевлення житла розраховувати не варто.

Експерти радять купувати житло зараз, тим більше що забудовники вдаються до акцій та програм лояльності для активізації попиту.

Особливу увагу експерти радять звернути на житло у новобудовах, які зводяться надійними забудовниками з досвідом реалізації багатьох проектів, як наприклад ПАТ “ХК “Київміськбуд”, який має понад 60-річну історію роботи. Тим більше, що з 1-го листопада у компанії запроваджено знижки від 10 до 20% на деякі квартири у новобудовах.

Українські Національні Новини

Економіка