v-ukrayini-znyali-obmezhennya-rukhu-avtoshlyakhami

В Україні зняли обмеження руху автошляхами

 • 10226 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Обмеження руху великовагових і маршрутних автомобілів автошляхами в Україні зняли. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Знято всі обмеження руху великовагових та маршрутних транспортних засобів", – йдеться в повідомленні.

Крім того, станом на 19:00 спостерігаються опади місцями у вигляді невеликого снігу у Луганській, Київській, Вінницькій, Львівській, Дніпропетровській, Донецькій, Херсонській, Запорізькій, Чернівецькій, Черкаській областях, а також у Києві. Рятувальники також попередили, що на дорогах місцями ожеледиця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зростає кількість травмованих через ожеледицю

"Висота снігового покрову складає: в Херсонській – 7-13 см (вітер 7-9 м/с), Запорізькій - 5-12 см (вітер 1-3 м/с), Донецькій – 3-19 см (вітер 1-6 м/с), Луганській – 10-17 см (вітер 3-8 м/с), Дніпропетровській – 3-5 см (вітер 5-8 м/с)", – йдеться в повідомленні.

Крім того, як повідомили рятувальники, внаслідок ускладнення погодних умов у Запорізькій області без електропостачання залишаються два населені пункти.

Як повідомляв УНН, через ускладнення погодних умов у Запорізькій області обмежили рух автошляхами для великовагових та маршрутних транспортних засобів. Також обмежили в'їзд вантажівок до міста Маріуполь Донецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водіїв попередили про засніжені дороги та ожеледицю

Нагадаємо, 4-5 січня внаслідок переміщення активного циклону на сході та південному сході України очікується ускладнення погодних умов зі снігопадами та хуртовинами, випаде до 20 сантиметрів снігу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Голова Пентагону розповів про стратегічну помилку Путіна

     • 104986 переглядiв

    Байден не вважає дії Ізраїлю в секторі Газа геноцидом

     • 101250 переглядiв

    В Харкові пролунали вибухи

     • 96374 переглядiв

    Новини по темі

    В Україні зняли обмеження руху автошляхами

     • 10226 переглядiв

    В Україні завтра очікується пониження температури

     • 8660 переглядiв