ukenru
v-ukrayini-zaprovadili-reyestr-poterpilikh-vid-zlochiniv-pid-chas-zbroynoyi-agresiyi-rosiyi

В Україні запровадили реєстр потерпілих від злочинів під час збройної агресії Росії

 • 25414 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Прокуратура Луганської області розпочала встановлювати осіб, які потерпіли від злочинів під час збройного конфлікту з Російською Федерацією. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури луганської області.

"У прокуратурі Луганської області запроваджено реєстр потерпілих фізичних та юридичних осіб від злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту на тимчасово окупованій території або пов’язаних зі збройною агресією Російської Федерації проти України. Це надасть змогу громадянам отримати відповідний процесуальний статус – статус потерпілого, встановити розмір заподіяних збитків та звернутися до суду для їх подальшого відшкодування", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прокуратури, веденням реєстру займається управління нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту.

Нагадаємо, впродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Політика