ukenru
v-ukrayini-zapratsyuvav-politseyskiy-motopatrul

В Україні запрацював поліцейський мотопатруль

 • 41890 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Охорону громадського порядку у Києві, Харкові, Одесі і Львові здійснюватиме поліцейський патруль на мотоциклах. Про це повідомив прес-секретар Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко на сторінці у Facebook, і опублікував презентаційне відео про роботу співробітників мотопатруля, передає УНН.

“У цьому короткому відео презентували новий мотопатруль у Патрульній поліції України, навчений за допомогою канадських інструкторів. Мотопатрульні поділились першими результатами діяльності у Києві. На черзі — Харків, Одеса і Львів”, — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На озброєні поліції України перебуває 2,5 тис. безпілотників - Князєв

У серпні 2018 року в Україні з’явився мотопатруль. 16 поліцейських на мотоциклах працюють тільки що в Києві, але незабаром такі патрульні з’являться в Одесі, Харкові та Львові.

“Перевага мотопатрульних у тому, що вони оперативно дістаються місця, куди важко швидко доїхати автомобільному патрулю, наприклад, місця ДТП, також здатні до більших маневрів під час охорони громадської безпеки на масових заходах, і т. п.”, — зазначають у поліції.

Нагадаємо, до авіапарку МВС у 2018 році надійдуть чотири вертольоти із Франції. Крім того, у США передали Україні 2 катери берегової охорони.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП