ukenru
v-ukrayini-vipustili-video-pro-minski-domovlenosti

В Україні випустили відео про мінські домовленості

 • 9141 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Міністерство з питань тимчасово окупованих територій випустило відеоролик, у якому надало відповіді на найрозповсюдженіші питання стосовно мінських домовленостей. Про це повідомляє прес-служба Міністерства з питань тимчасово окупованих територій у Twitter, передає УНН.

"Мінські домовленості - єдиний механізм, який можна використати для реінтеграції населення та окупованих територій. Мінські домовленості - єдиний документ, підписаний В. Путіним, який зобов'язує Російську Федерацію відновити суверенітет України", - сказано у повідомлені.

Як повідомляв УНН, Захід потребує РФ для вирішення криз, але для приєднання її до “Великої сімки” потрібен прогрес в реалізації мінських домовленостей. Про це заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель в ефірі телеканалу ARD.

Нагадаємо, зустріч “нормандської четвірки” була корисною, хоч всіх проблем вирішити не вдалося. Такою думкою поділився голова російської дипломатії під час брифінгу після зустрічі голів зовнішньополітичних відомств України, Франції, Німеччини та Росії.

Чи багато ми знаємо про Мінські домовленості? #МТОТ підготувало відеоролик з відповіддями на популярні запитання. Мінські домовленості - це єдиний документ, підписаний В. Путіним, що зобов'язує РФ відновити суверенітет України.https://t.co/6WuJC2gIIO

— МТОТ (@mtot_gov_ua) 12 юни 2018 г.

Українські Національні Новини

Суспільство