v-ukrayini-vidremontuvali-energoblok-potuzhnistyu-1000-mvt

В Україні відремонтували енергоблок потужністю 1000 МВт

 • 585664 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. На одному з енергоблоків української атомної електростанції провели плановий ремонт. Його вже під’єднали до мережі. Відтак об'єднана енергосистема України «зміцнилася» ще на 1000 МВт електроенергії. Про це заявив президент "Енергоатому" Петро Котін під час візиту на одну з українських АЕС, передає УНН.

Деталі

Як підкреслив Петро Котін, планові ремонтні роботи на атомних енергоблоках проводяться стабільно, наразі вже відремонтовано 5 енергоблоків, ремонт ще чотирьох триває.

Цитата

«Українські атомники працюють на межі можливостей і роблять все, щоб взимку атомні станції видавали максимальну кількість електроенергії та забезпечили нею українців. Ця робота проводиться нон-стоп, щоб під’єднати енергоблоки до мережі якнайшвидше. Від Енергоатома – Україні та українцям!», — сказав Котін.

Доповнення

Міністр енергетики України Герман Галущенко нагадав, що зараз самий пік ремонтної кампанії в енергетиці – наймасштабнішої за часи незалежності нашої держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖросіяни намагаються запустити четвертий енергоблок на ЗАЕС: український персонал відмовляється – Енергоатом

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні відремонтували енергоблок потужністю 1000 МВт

     • 585664 переглядiв

    США схвалили постачання Україні першої партії танків Abrams - CNN

     • 281345 переглядiв

    У тимчасово окупованому Донецьку “бавовна”

     • 344589 переглядiв

    Удар рф по Покровську: одна людина загинула, семеро - поранені

     • 275788 переглядiв