ukenru
v-ukrayini-vid-okupantiv-zvilnili-ponad-900-naselennikh-punktiv

В Україні від окупантів звільнили понад 900 населених пунктів

 • 85103 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. В Україні від російських окупантів повністю звільнили 919 населених пунктів. 29% з них вже деактивували роботу органів місцевого самоврядування та їхніх виконавчих органів. Про це під час брифінгу повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, пише УНН.

Деталі

Як зазначили, на деокупованих територіях Житомирської, Запорізької, Київської, Миколаївської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей розташовано понад 11 тисяч населених пунктів.

Понад 3 тисячі з них перебували або ще перебувають під окупацією. Наразі деокуповано 919 населених пунктів. 29% з них вже деактивували роботу органів місцевого самоврядування та їхніх виконавчих органів.

Окрім цього, 192 населені пункти розпочали роботу гуманітарних штабів. Цим опікуються обласні військові адміністрації спільно з ДСНС. У 70 з них проведено розмінування територій.

Додамо

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 20,8 тис. осіб, 802 танків, 169 літаків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство