ukenru
v-ukrayini-sprostili-nizku-vimog-dlya-agrovirobnikiv-scho-zminitsya

В Україні спростили низку вимог для агровиробників: що зміниться

 • 135633 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. ВР ухвалила законопроєкт №7264, який забезпечить безперебійне виробництво та постачання сільськогосподарської продукції під час воєнного стану. Про це повідомила у Telegram глава партії "Слуга народу" Олена Шуляк, передає УНН.

Деталі

Аграрії продовжують працювати навіть у надскладних умовах воєнного часу. Наше завдання як держави – максимально спростити ведення сільського господарства та зменшити бюрократичне навантаження як на бізнес, так і на органи державної влади. Цей законопроєкт допоможе скоротити втрати органічного сектору та зберегти лідерські позиції України серед постачальників органічної продукції на ринок Європейського Союзу, зазначила Шуляк.

Законопроєкт дозволить:

- Спростити процес експорту, імпорту і переміщення територією України сільськогосподарської продукції рослинного походження.
- Розширити доступ аграріїв до агрохімікатів.
- Підтримати органічний сектор аграрної галузі.
- Врегулювати ввезення (пересилання) на митну територію України вантажів, що підлягають документальним перевіркам, перевіркам відповідності та фізичним перевіркам, які проводяться у пунктах пропуску (пунктах контролю) через державний кордон України.

Українські Національні Новини

Політика