v-ukrayini-rozshiryat-programu-budivnitstva-zhitla-dlya-viyskovosluzhbovtsiv-poltorak

В Україні розширять програму будівництва житла для військовослужбовців – Полторак

 • 9492 переглядiв

КИЇВ. 17 січня. УНН. В Україні у 2019 році розширять програму будівництва гуртожитків для військовослужбовців. Про це повідомив Міністр оборони України Степан Полторак, передає УНН.

"В цьому році ми плануємо продовжити програму Президента України щодо будівництва гуртожитків для військовослужбовців, в цьому році ми розширюємо цю програму і будемо будувати гуртожитки не тільки для військовослужбовців контрактної служби, які неодружені, але й для одружених, окремо для сержантського складу, а також штатно-посадове житло", - повідомив Полторак.

Міністр оборони зазначив, що в кінці минулого року військові 92 бригади одразу після виходу з зони проведення ООС отримали 80 квартир.

"На наступний рік вони отримують ще 80 квартир і близько 400 місць для військовослужбовців контрактної служби. Ми практично повністю забезпечуємо цю бригаду штатно-посадовим житлом. Тобто військовий, поки служить у цій бригаді, має можливість проживати у квартирі чи гуртожитку або можливість здійснювати піднайом житла і отримувати компенсацію від держави", - додав Полторак.

Нагадаємо, цього року Україна витратить на безпеку та оборону понад 200 млрд грн. 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні помер чоловік від ускладнень грипу

     • 11907 переглядiв

    У ГПУ назвали причину обшуків в адвоката Вишинського

     • 8924 переглядiв