ukenru
v-ukrayini-rozroblyayutsya-universalna-aerodromna-infrastruktura-ignat

В Україні розробляються універсальна аеродромна інфраструктура – Ігнат

 • 1083434 переглядiв

КИЇВ. 27 січня. УНН. Зараз в Україні розробляється універсальна аеродромна мережа, куди зможуть сідати і цивільні, і військові літаки. Таким чином українці матимуть можливість переміщатися авіашляхом всередині країни. Про це під час брифінгу повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає УНН.

Цитата

«Потрібно готувати аеродромну інфраструктуру для того, щоб пілоти могли сідати безпечно на злітно-посадкові смуги. У цьому питанні вже робота ведеться в різних регіонах України. Підключено, зокрема, і Міністерство оборони, і Міністерство інфраструктури та інші профільні відомства для того, щоб допомогти нам зробити аеродромну мережу. В подальшому військові аеродроми, як весь світ це робить, можуть стати аеродромами спільного базування. Туди зможуть сідати і військові, і цивільні літаки. Така практика в світі є і це могло б стати ще одним поштовхом до цивілізованого світу, щоб українці почали перельоти всередині країни і це було б нормально», – повідомив Ігнат.

Нагадаємо

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що список пілотів, які будуть задіяні у навчаннях на винищувачах F-16 вже готовий та затверджений командуванням Повітряних Сил.

Українські Національні Новини

Війна