ukenru
v-ukrayini-nemaye-informatsiyi-scho-komus-z-institutu-natspamyati-zaboroneno-vyizd-do-polschi-rozenko

В України немає інформації, що комусь з Інституту нацпам’яті заборонено в’їзд до Польщі – Розенко

 • 14374 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. В України немає на сьогодні офіційної інформації про те, що комусь з представників Інституту національної пам’яті було заборонено в’їзд до Польщі. Про це повідомив УНН віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

“У нас немає жодної інформації про те, що будь-кому з представників Інститут національної пам’яті був заборонений в’їзд до Польщі. У нас був лише факт, що Святославу Шереметі був заборонений в’їзд. Він намагався туди потрапити, це було вісім місяців тому, але йому було заборонено в’їзд. І на сьогодні, і ми вдячні за цей крок, ця заборона була знята і він вже був у Польщі, і вже брав участь у роботах у Грушовичах”, — сказав віце-прем’єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'ятрович про заборону в'їзду до Польщі: проривати кордон не буду

Розенко ще раз наголосив, що крім випадку зі Святославом Шереметою, немає інформації, що ще комусь з Інститут нацпам’яті заборонили в’їзд до Польщі.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року видання Dziennik повідомило, що голову Інституту національної пам’яті України Володимира В’ятровича польська влада позбавила права в’їзду на територію Польщі.

Українські Національні Новини

Політика