ukenru
v-ukrayini-do-kintsya-tizhnya-protrimayutsya-silni-morozi

В Україні до кінця тижня протримаються сильні морози

 • 19424 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. По Україні вже завтра, 5 лютого, очікується зниження температури: вночі 4-11° морозу, вдень 2-8° морозу, а до кінця тижня, 6-7 лютого, подальше зниження температури на 6-9°. Місцями йтиме сніг, але по країні переважно без опадів. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Деталі

Найближчої ночі в більшості областей невеликий сніг, у південно-східній частині та на Закарпатті з дощем, вдень 5 лютого без істотних опадів; в Україні, крім заходу, пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах більшості областей ожеледиця. Очікується зниження температури: вночі 4-11° морозу, вдень 2-8° морозу, на Закарпатті, півдні та південному сході країни протягом доби від 3° морозу до 3° тепла.

В наступні дві доби, 6-7 лютого, в Україні, крім Закарпаття, подальше зниження температури на 6-9°; 6 лютого в Карпатському регіоні та на півдні країни, 7 лютого у західних, північних та місцями центральних областях випадатиме сніг, на решті території без опадів.

На Київщині завтра вночі місцями невеликий сніг, пориви вітру 15-18 м/с; вдень без опадів. На дорогах ожеледиця. Зниження температури вночі до 6-11° морозу, у Києві мінус 7-9°, вдень 3-5° морозу.

Доповнення

Сніговий циклон на ранок 2 лютого покинув територію України.

Він перемістився в Україну 27 січня з півдня і призвів до надзвичайних ситуацій в південній частині території країни. Починаючи з 29 січня спостерігалося переміщення циклону в центральні та північно-східні області.

Українські Національні Новини

Суспільство