v-ukravtodori-kp-sheu-ta-yikh-pidryadnikiv-provodyat-obshuki-scho-vidomo

У "Київавтодорі", КП ШЕУ та їх підрядників проводять обшуки: що відомо

 • 206640 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. У п’ятницю правоохоронці розпочали обшуки в корпорації «Київавтодор», районних КП Шляхово-експуатаційне управління та у підрядників, передає УНН із посиланням на столичну прокуратуру.

Деталі

Правоохоронці одночасно проводять 20 обшуків у службових приміщеннях «Київавтодор», районних КП ШЕУ столиці та підрядних організацій.

Як повідомили у прокуратурі, слідчі дії розпочались за фактом привласнення бюджетних коштів службовими особами «Київавтодору» та КП ШЕУ Подільського, Печерського, Солом’янського та Шевченківського районів столиці шляхом забезпечення підпорядкованим та афілійованим підприємствам перемоги під час проведення державних закупівель на послуги з капітального ремонту доріг, благоустрою та ліквідації аварійної ямковості у Києві.

«У межах провадження 21.07.2023 на підставі ухвал суду проводяться одночасні обшуки за 20 адресами у м. Києві, Київській та Одеській областях, зокрема за місцем знаходження комунальних підприємств, підрядних та субпідрядних організацій та осіб, можливо причетних до протиправної схем», - додали у столичній прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розтрата понад 35 млн грн на будівництві Подільського мосту: перед судом постане керівник столичного КП

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Вихід "Дюни 2" можуть відкласти до 2024 року - ЗМІ

     • 642247 переглядiв

    Кіпер розповів про стан постраждалих внаслідок атак рф

     • 170720 переглядiв