ukenru
v-ukhani-zakrili-likarnyu-dlya-khvorikh-na-koronavirus-vsi-patsiyenti-oduzhali

В Ухані закрили лікарню для хворих на коронавірус: всі пацієнти одужали

 • 26219 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. В китайському місті Ухань закрили одну з 16 лікарень, які побудували для лікування хворих на новий коронавірус. Це сталося після того, як останні пацієнти одужали і їх виписали. Про це повідомляє УНН із посиланням на Reuters.

"У китайському місті, яке стало центром коронавірусної епідемії, закрили імпровізовану лікарню, яка була одною з 16-ти поспішно побудованих для боротьби з епідемією, після того як з неї виписали останніх пацієнтів, які одужали", - повідомили в ЗМІ.

Вказано, що у китайській провінції Хубей різко знизилась кількість випадків зараження коронавірусом, але країна залишається в стані підвищеної уваги, оскільки ті китайці, що повертаються додому, мають позитивний результат на коронавірус.

Зазначається, що в неділю у Хубеї зареєстрували майже 200 нових випадків захворювання, що є найнижчий показник від січня.

"Станом на 28 лютого, в Ухані створили 16 тимчасових лікарень, в яких було 13 000 ліжок, і в яких лікували 12 000 людей. Загальна кількість лікарняних ліжок у Ухані зросла з 5000 до 23 000", - вказано у повідомленні.

При цьому вказано, що президент Сі Цзіньпін вважає, що Китаю потрібно очікувати, що спалах коронавірусу буде довгостроковим, оскільки Пекін повідомив про два нові випадки, коли китайські громадяни повернулися з Ірану, де кількість випадків коронавірусу швидко зросла.

Нагадаємо, в ураженій коронавірусом китайській провінції Хубей залишаються 39 українців.

Також нагадаємо, кількість померлих від коронавірусу у світі перевищила три тисячі осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство