v-tuneliakh-hazy-znaishly-piat-til-izrailskykh-zaruchnykiv-khamas

В тунелях Гази знайшли п’ять тіл ізраїльських заручників ХАМАС

 • 25509 переглядiв

П'ять ізраїльських заручників, вбитих ХАМАС, були знайдені в тунелях Гази; розтин ще не зроблено.

П'ять ізраїльських заручників, загиблих у полоні  у бойовиків ХАМАС, були знайдені в мережі підземних тунелів на півночі сектору Гази. Про це повідомляє Reuters з посиланням на армію оборони Ізраїлю, пише УНН.

Деталі 

 Ізраїльські військові показали кадри ванної кімнати,  плиткою та робочої кімнати, з'єднаних переходами, викладеними темним бетоном.

Як загинули заручники ХАМАС не повідомляється. Речник ЦАХАЛ контрадмірал Деніел Хагарі заявив, що розтин ще не завершено.

Троє солдатів і двоє цивільних були серед 240 людей, яких бойовики ХАМАС вивезли до сектору Гази під час нападу 7 жовтня. Військові оголосили про репатріацію їхніх тіл на початку цього місяця.

Раніше ХАМАС заявляв, що деякі заручники загинули під час ізраїльського обстрілу Гази. Воно також погрожувало стратити заручників.

Доповнення

Ізраїль розглядає можливість не вбивати лідерів ХАМАС у Газі Ях'я Сінвара і Мухаммада Дейфа, якщо і коли з'явиться така можливість, надати їм свого роду імунітет і депортувати їх у Катар або іншу країну в рамках рішення, яке забезпечить звільнення всіх заручників, утримуваних у секторі Газа, і покладе край війні проти терористичного угруповання.

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі