ukenru
v-tayilandi-zafiksovano-schodenniy-rekord-smertey-i-novikh-vipadkiv-covid-19

В Таїланді зафіксовано щоденний рекорд смертей і нових випадків COVID-19

 • 18517 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Таїланд повідомив в суботу, 31 липня, про щоденну рекордну кількість нових випадків зараження коронавірусом - 18 912 , в результаті чого загальна кількість випадків захворювання в країні досягло 597 287. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

В країні також зареєстровано 178 нових смертей, що також є щоденним рекордом, в результаті чого загальна кількість загиблих досягло 4 857 осіб.

Тим часом, Таїланд замовив додаткові 10 мільйонів доз вакцини Pfizer/BioNTech, заявило в п'ятницю його міністерство охорони здоров'я. В цьому році Таїланд отримає 20 мільйонів доз вакцини Pfizer.

Вакцинація в Таїланді досі проводилася вакцинами Sinovac і AstraZeneca. На даний момент повністю вакциновано всього 5,6% з 66 мільйонів населення країни.

У Таїланді вакцина AstraZeneca виробляється за ліцензією на місцевому рівні, але її виробництво виявилося набагато меншим від необіхдного рівня, ніж очікувалося урядом, що призвело до затримки кампанії із вакцинації населення.

Країна отримала в подарунок один мільйон доз вакцини Sinovac від Китаю і один мільйон доз вакцини AstraZeneca від Японії. Велика Британія також пообіцяла пожертвувати 415 тисяч доз AstraZeneca.

Окрім того, Таїланд отримав першу партію з 1,5 мільйона доз вакцини Pfizer, подаровану урядом США в п'ятницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таїланд будує лікарню COVID-19 в аеропорту Бангкока на тлі різкого збільшення кількості хворих

Українські Національні Новини

Новини Світу