ukenru
v-sudi-oskarzhuyut-diyi-derzhreyestratora-gotovo

В суді оскаржують дії держреєстратора "Готово"

 • 11158 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. В окружному адміністративному суді міста Києва оскаржують дії державого реєстратора "Готово", повідомляє УНН з посиланням на повідомлення суду.

Позов подала Печерська райадміністрація столиці проти реєстратора Ганни Чуйко про визнання її дій протиправними та скасування реєстраційного запису.

Судячи з інформації суду, реєстратор Чуйко внесла зміни у право власності на нежитлове приміщення у центрі столиці, і позбавила таким чином майна попереднього власника на користь нового.

Суд справу по суті не розглянув через необхідність залучення третіх осіб.

Нагадаємо, у 2019 році держреєстратор Чуйко "переписала" ще одну будівлю в історичному центрі столиці, на Софійській площі (провулок Рильського, 6) на користь третіх осіб. Власнику будівлі, компанії "Рантьє плюс" знадобився рік для оскарження її дій в судах та відновлення своїх прав.

Про Ганну Чуйко відомо небагато. У 2017 році вона подавала декларацію на посаду в реєстраційній службі “Готово”. Повідомляла, що бездомна, сама з Чернігова, сім‘ї немає, так само як нерухомого і рухомого майна.

У березні 2019 року Мін’юст також інформував, що державний реєстратор Ганна Чуйко не склала тестування для отримання Сертифіката підтвердження профкомпетентності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП