ukenru
v-sbu-poyasnili-prichinu-obshukiv-u-biznes-tsentri-parus

В СБУ пояснили причину обшуків у бізнес-центрі "Парус"

 • 29094 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Служба безпеки України проводить обшуки у бізнес-центрі "Парус" через підозру чиновників Київської міської держадміністрації у привласненні значної суми коштів з майже 1 мільярда гривень, виділених з бюджету на будівництво великої окружної дороги. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресцентр СБУ.

Повідомляється, що СБУ спільно з прокуратурою продовжують документувати протиправні дії чиновників Київської міської держадміністрації під час реалізації проекту "Будівництво Великої Окружної дороги".

"За даними слідства чиновники КМДА спільно з посадовцями комунальних та приватних підприємств мали намір привласнити значну суму коштів з майже 1 мільярда гривень, виділених з бюджету на будівництво", - йдеться в повідомленні.

Також, наразі у Києві відбуваються обшуки в офісі адвокатського об’єднання, яке представляє інтереси однієї з комерційних структур, задіяних у проекті.

"Правоохоронці проводять слідчі дії для виявлення документації та інших доказів, що підтверджують протиправну діяльність посадовців КМДА", - зазначається в повідомленні.

Окрім того,триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем –ред.)

Нагадаємо, у Києві пройшла інспекція будівництва окружної дороги.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП