ukenru
v-rosiyi-rasskazali-pro-uspikhi-budivnitstva-krimskogo-mostu

В Росії розповіли про "успіхи" будівництва "Кримського моста"

 • 13354 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. До лютого 2018 року - побудовані основні конструктиви автодорожньої частини "Кримського моста": занурені палі, сформовані опори, встановлені прогонові будови. Про це повідомили на сайті моста, який будують від Російської Федерації до анексованого півострова Крим, передає УНН.

"Через два роки - до лютого 2018 го - побудовані основні конструктиви автодорожньої частини моста: занурені палі, сформовані опори, встановлені прогонові будови. До грудня - здача об'єкта за графіком: будівельникам завершать асфальтування дороги та облаштують проїжджу частину", - йдеться в повідомленні.

Повідомляють, що занурено 95 відсотків паль, сформовано 190 з 307 опор, зібрано понад 40 тисяч з 160 тисяч тонн металоконструкцій прогонових споруд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РФ дали офіційну назву моста в Крим

Так, в цьому році роботи будуть проходити на морських ділянках будівництва залізниці: на одному з них вже йде насування прольотів над акваторією.

Крім того над зведенням об'єкта працює понад 13 тисяч осіб.

Кримський міст з'єднає Крим і Краснодарський край - його довжина складе 19 кілометрів. Початок руху автомобілів по ньому заплановано на грудень 2018 року.

Нагадаємо, в листопаді зафіксовано візит 25 вантажних суден-порушників до портів окупованого Криму.

Українські Національні Новини

Суспільство