v-rosii-na-hazovymiriuvalnii-stantsii-sudzha-vyiavyly-nove-poshkodzhennia

В росії на газовимірювальній станції "Суджа" виявили нове пошкодження

 • 11813 переглядiв

Супутникові знімки показали пошкодження ще одного блоку вимірювальних ліній на ГВС "Суджа" в росії між 11 і 19 серпня. Попри це, "Газпром" заявляє, що транзит газу через Україну продовжується у звичайному обсязі.

Супутникові знімки показують, що на газовимірювальній станції "Суджа" в росії пошкоджено ще один блок вимірювальних ліній. Про це пише Радіо Свобода, передає УНН

Деталі

Порівняння знімків із супутників за 11 і 19 серпня показує, що в цей період на газовимірювальній станції було пошкоджено ще один блок вимірювальних ліній(БІЛ). 

Раніше у агентстві опублікували знімки за 11 серпня, на яких видно, що після початку українського наступу в курській області на ГВС "Суджа" було зруйновано адміністративну будівлю і пошкоджено один блок.   Загалом на станції чотири блоків вимірювальних ліній. 

Сенатор США: операція України в курській області може змінити хід війни19.08.24, 09:40

Попри те, що станція  "Суджа", через яку російський газ надходить в українську газотранспортну систему для транзиту до Європи, продовжує зазнавати ушкоджень після початку українського наступу, "Газпром" у понеділок зранку вчергове заявив, що транзит російського газу через Україну продовжується у звичайному обсязі.

"АТЕШ": 810 бригада морської піхоти рф в Курській області несе величезні втрати19.08.24, 17:59

Тетяна Краєвська

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ППО збила 2 крилаті ракети та 2 дрони над Дніпропетровщиною

     • 25008 переглядiв