v-rf-ne-puskayut-do-latviyi-ukrayinskikh-bizhentsiv-z-okupovanikh-teritoriy-gayday

росіяни не випускають до Латвії українських біженців – Гайдай

 • 204465 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. росіяни вже чотири дні не пускають до Латвії приблизно 1000 біженців з окупованих територій України. Про це у чатботі повідомили начальнику Луганської обласної військової адміністрації Сергію Гайдаю, інформує УНН із посиланням на його Telegram.

Цитата

"На пункті пропуску Бурачки у псковскій області росіяни вже 4 дні не випускають громадян України, які хочуть виїхати. У черзі зібралось близько 200 машин. Люди, серед яких інваліди й маленькі діти, перебувають у жахливих умовах. Майже 1000 громадян остерігаються, що після оголошення результатів псевдореферендумів їх взагалі не випустять", – повідомив Гайдай.

Доповнення 

На псевдореферендумах, які росіяни провели з 23 по 27 вересня на захоплених територіях України, зафіксували провальну явку. В оприлюднених окупантами цифрах вказана кількість учасників така ж, скільки мали право голосу 10 років тому, і це з урахуванням сотень тисяч евакуйованих та емігрантів.

У Луганській області загарбники влаштували псевдореферендум у квартирах і дворах. Проводили імітацію волевиявлення під наглядом озброєних вояк.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Мінус "Орлан": на Сумщині збили російський безпілотник

     • 104507 переглядiв

    ОБСЄ продовжить проєктну діяльність в Україні

     • 196975 переглядiв

    У деокупованому Ізюмі оголосили евакуацію на зиму

     • 141728 переглядiв